#OferteLenjerii de pat, -34% Lenjerie bumbac 100% indian cu Dream-catcher “Prinzator de vise”

lenjerie-bumbac-heinner-dreamcatcher

-34%

Lenjerie de pat bumbac Heinner. Lenjerie de pat dublu, realizata din bumbac 100% indian, de foarte buna calitate, marca Heinner. Densitatea materialului este de 144 gr/mp, materialul este gros si foarte placut la atingere.Calitate garantata de marca Heinner! Printul este deosebit

Lenjeria de pat Heinner contine: 1 x cearceaf de pat 200 x 220 cm; 1 x cearceaf de pilota 180 x 215 cm; 2 x fata de perna 50 x 70 cm.

Pret  289.99 189.99 RON

Comanda pe  lenjeriidepatoutlet

Dreamcatcher sau prinzatorul de vise este unul dintre cele mai fascinate obiecte traditionale ale nativilor americani (indienilor).

dreamcatcher

Prinzatorul de vise traditional a fost destinat alungarii viselor negative, astfel permitand viselor positive sa patrunda. Acesta are forma unui cerc pe care sunt atasate pene naturale. Pentru nativii americani cercul simboliza putere si unitate. Foarte multe simboluri traditionale au avut forma unui cerc printre care si traditionalul dreamcatcher. Nativii americani credeau despre aerul noptii ca ar fi plin de vise pozitive si negative.

Prinzatorul de vise, se atarna deasupra patului sau langa pat, fluturand usor in miscarea aerului, prinzand visele bune si alungandu-le pe cele rele.Se spune ca odata ce ai atarnat un dreamcatcher deasupra patului visele rele nu vor mai patrunde niciodata in somnul unui om, acesta avand parte doar de experiente pozitive de-a lungul noptii.

Secretul unui somn linistit il reprezinta un dreamcatcher. Tu ti-ai luat un dreamcatcher?

 

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck