Lavoar rotund negru din Piatra, Marmura sau Onyx?

PIATRAONLINE.RO LAVOAR SP-15

Arta decorativa este acum mai aproape de dvs. cu gama de lavoare oferite de Rock Star Construct. Acestea vin intr-o multitudine de forme, modele, culori si texturi pentru orice tip de design pentru bucatarie si baie.
Lavoarele sunt realizate din cele mai calitative materiale naturale si au un aspect usor diferit de la un produs la celalalt, datorita venaturilor specifice fiecarei pietre in parte. Istoria lor este una indelungata si dateaza de milenii.
Desi lavoarele din piatra naturala asa cum le cunoastem astazi s-au dezvoltat in timp, direct proportional cu progresul tehnologic, ele si-au castigat popularitatea in randul aristocratilor Greciei Antice. Ritualurile de imbaiere aveau loc in incaperi echipate cu piese din piatra prelucrate in forme care se pot gasi si in gama noastra de produse Lavoare Piatra Naturala.
In timp, odata cu eficientizarea metodelor de prelucrare, a avut loc o trecere catre accesorii de baie de tip lavoare, cazi, etc. realizate din metal sau alte forme de aliaj. Insa lavoarele si caditele de dus din piatra naturala nu si-au pierdut niciodata notorietatea. Acestea continua sa completeze designul spatiilor cu alura naturala si sa contribuie la accentuarea sentimentului de bine.

Caracteristici

Gama Rock Star Construct de Lavoare Piatra Naturala include cele mai apreciate materiale: travertinul, marmura, limestone-ul si onyx-ul.
Produsele noastre sunt caracterizate de specificitatile intrinseci ale acestor pietre. Lavoarele din piatra naturala sunt rezistente, iar proprietatile specifice acestora sunt astfel conservate timp indelungat.
Desi lavoarele si caditele de dus din materiale naturale sunt expuse frecvent contactului cu apa si umiditatii, acestea nu sufera alterari, intrucat piatra naturala este prin insasi natura sa puternica, la baza procesului de formatiune stand actiuni geomorfologice dintre cele mai variate.
Nu in ultimul rand, calitatea estetica a lavoarelor si caditelor de dus din piatra naturala plaseaza aceste produse la rang inalt. Culorile diversificate, aspectul polisat sau natural, modelele mozaicate sau in diferite tipare caracterizeaza aceasta gama de lavoare.

Utilitate

Lavoarele din piatra naturala sunt destinate amenajarilor domestice si de tip comercial. Produsele pot fi montate in spatii cu accent puternic rafinat, unde caracterul luxuriant este evidentiat prin calitatea materialelor si naturaletea pieselor.
Pentru o insufletire intensa si intoarcere la natura, lavoarele din travertin sunt alegerea cea mai indicata. Baile si bucatariile beneficiaza astfel de diversitate coloristica si rezistenta in fata conditiilor de umiditate.
Lavoarele realizate din marmura accentueaza designurile indraznete in bai si bucatarii. Aceste produse se recomanda tipurilor de design impresionante care nu se sfiesc sa afirme pozitia consolidanta a marmurei.

Dimensiune 40x50xh15

Este un lavoar rezistent care nu se pateaza si se intretine usor. Are o culoare mata constanta si un finisaj neted usor polisat la interior. Suprafata exterioara este prelucrata pentru a reda robustetea pietrei si versatilitatea sa. Produsul este disponibil la dimensiunea de 40 x 50 x h15 cm. Modelul poate fi realizat la cerere cu oricare dintre materialele din gama Lavoare Rock Star: marmura travertin onyx sau limestone.
Utilitate
Contrastul dintre aspectul neted la interior si robust la exterior reda imaginea unui lavoar rezistent care poate face fata celor mai aspre conditii de utilizare in mediile aglomerate. Este asadar un produs care se poate monta fara griji in bai cu utilitate domestica sau publica

Pret: 1091.2 RON

Comanda in magazin

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck