Baie de lux in stil Leonardo…de la Outlet Design!

lavoar-leonardo

Intr-un camin, baia nu trebuie sa faca exceptie cand e vorba de amenajare si alegerea obiectelor sanitare; ba mai mult, baia nu trebuie sa faca nici nota discordanta fata de restul casei. Baia perfecta pastreaza stilul intregii case, dar intr-un mod mai intim, intr-o maniera mai personala dar si mai eleganta. Indiferent ca optezi pentru o baie clasica in alb sau una in care domina jocul luminii si al nuantelor, opteaza pentru obiecte sanitare pentru baie de calitate, confectionate din materiale de calitate. Baia romantica, moderna sau decorata intr-o maniera inedita isi va gasi cu siguranta accesoriile si piesele perfecte in magazinul Outlet Design. Piesele prezente pe site sunt inspirate din trecut sau din viata de zi cu si si pune intr-o alta dimensiune conceptul de baie care iti era familiar pana in present. Cuvintele de baza in alegerea unor obiecte sanitare perfecte sunt: luminozitate, eleganta si calitate. La Outlet Design gasesti obiecte saniare online de lux perfecte pentru caminul tau. Din material de inalta calitate, acestea fac parte din colectiile unor importanti designeri internationali.

Outlet Design, locul unde rafinamentul si eleganta intalnesc pragmatismul si eficienta preturilor de outlet iti propune o idee fresh:

Lavoar Leonardo, din ceramica, prevazut cu supraplin. Picior din ceramica inclus in pret. Pret redus -60%!

Vas WC Leonardo, din ceramica, cu montare pe pardoseala si evacuare orizontala sau verticala. Pret redus -60%

Rezervor WC Leonardo, din ceramica. Pret redus -50%.

Poti comanda aceste obiecte santitare de lux in magazinul Outlet Design, primul outlet on-line dedicat amenajarilor interioare! Click aici sa vezi ofertele!

Design, glamour, functionalitate si, nu in ultimul rand, confort – acestea sunt valorile ce recomanda Outletdesign drept partenerul tau de incredere daca vrei sa iti amenajezi locuinta ori sa-i adaugi un strop de culoare si de stil.

In noul outlet online gasesti mobilier de calitate pentru intreaga casa, corpuri de iluminat, decoratiuni dar si accesorii semnate de designeri celebri, la care ai visat, dar pe care nu ti le-ai permis. Pana acum!Viziteaza mgazinul cat mai curand si vei benefica de reduceri de pana la 60%!

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck